Financiën

Financiën 2018

Op de website www.defonteinapeldoorn.nl/financien staat weer een overzicht van de financiën over 2018. Deze is verdeeld in 2 kolommen. De realisatie t/m juli 2018 en de verwachting voor heel 2018. Hierin is te zien dat, als alles loopt zoals we verwachten, we ook in 2018 weer bijna rond komen met de financiën. Heel erg bedankt voor alle financiële giften en steun.

Er is nog ruimte in de begroting voor de missionaire kosten. Op dit moment zijn we bezig met plannen voor o.a. de kerstmusical. Maar mocht u zelf nog missionaire ideeën of inspiratie hebben, schiet dan binnenkort eens 1 van de leden van de Kerkenraadscommissie aan.

Klein minpuntje is wel dat de kosten voor de baten uitlopen. Een deel van de subsidies ontvangen we bijvoorbeeld pas achteraf. Af en toe is het passen en meten om de rekeningen op de juiste tijd te betalen. Dus mocht u zelf nog wat ruimte hebben op uw bankrekening… U begrijpt het wel:

Uw gift is welkom via www.defonteinapeldoorn.nl/ondersteun of maak de bijdrage over op onze wijkkasrekening: NL58 INGB 0007 8102 89 t.n.v. Protestantse Gem. Apeldoorn o.v.v. Gift De Fontein.