Jongerenactiviteiten

Fonteinclub FLOW

Zondag 14 oktober is er een jeugddienst. Deze dienst gaan we voorbereiden op vrijdagavond 21 september. Wil je meedenken en doen kom dan om 19:30 uur naar Ontmoet & Co. Dat is aan de Vosselmanstraat schuin tegenover de brandweerkazerne.

Vrijdag 28 september is de eerste clubavond van dit seizoen. Om 18:00 uur gaan we eerst gezellig en lekker eten. En dat wordt iets speciaals deze keer! Daarna gaan we uitleggen wat we dit seizoen allemaal gaan doen. We willen graag met jullie in gesprek over God en jouw geloof in Hem. Dat gaan we op een iets andere manier doen dan afgelopen seizoen. We gebruiken daarvoor de Alpha-Youth methode. Natuurlijk gaan we ook weer lekker gek doen met maffe spelletjes en zo. Ook de chips zal niet ontbreken!  Welkom in gebouw Old school aan de oude Beekbergerweg 55 in Apeldoorn zuid. Enne, neem je vrienden mee!

En als klapper: 22 & 23 oktober gaan we op kamp. Reserveer vast in je agenda. Meer informatie volgt nog. Ik kan wel vast verklappen dat de lokatie Don Bosco in Assel is. Het gaat 15 euro p.p. kosten en je kunt je alvast opgeven via jeugdkamp2018@defonteinapeldoorn.nl.

Groeten,

Het Flow team