Overig

Dorcasactie 2018: ‘Heel Apeldoorn geeft’

Onder dit motto zijn meerdere leden van onze gemeente vrijdag 9 en zaterdag 10 november a.s. weer nadrukkelijk aanwezig in de Dekamarkt aan de Vlijtseweg. Om daar in het kader van de 23e landelijkse DorcasVoedselActie weer (kerst)voedselpakketten in te zamelen voor de allerarmsten in Oost-Europa. En  om ze te bemoedigen en mensen in Apeldoorn en Nederland in beweging te zetten…

De laatste jaren mochten we veel pakketten afleveren voor de actie, ook dit jaar hopen we op  gezegende dagen en een mooi resultaat. En het is niet alleen een nuttige actie, het is ook gewoon heel leuk en  gezellig om met z’n allen die 2 dagen een mooie klus te doen voor mensen die moeten leven van wat ze krijgen.

Je hebt je nog niet opgegeven voor een dagdeel(tje)? Dat kan nog voor of na de diensten van de komende zondagen bij Gerard van Hal (dorcas.gerard@gmail.com).