Algemeen

Verscheidenheid van gaven

Misschien hebt u zich wel eens afgevraagd, wat zijn mijn interesses of gaven en talenten of waar ben ik goed in. Of misschien weet u dat eigenlijk best wel, maar zou u desondanks graag nog een keer ontdekkingstocht hiernaar willen doen. Onder de titel “Verscheidenheid van gaven” willen we in november een kring van vier weken organiseren waarin we ons met dit onderwerp bezig gaan houden. Het is niet zozeer een Bijbelkring, maar meer een kring om de eigen gaven en talenten te (her)ontdekken. We doen dit aan de hand van een boekje met de gelijknamige titel dat is geschreven door Nynke Dijksta-Algra. U kunt zich zondag a.s. voor deze kring opgeven, maar ditmaal niet door middel van een intekenlijst. Nee deze keer wordt een derde collecte gehouden. In deze collecte kunt u het briefje dat u op uw stoel heeft gevonden en heeft ingevuld deponeren. Bij uw opgave kunt u ook de één of meerdere avonden van voorkeur opgeven. De kosten voor deze kring bedragen € 13,00 en zijn bedoeld om het werkboek aan te schaffen. Voor verdere informatie kunt u contact zoeken met Dries Bartelink.