Jongerenactiviteiten

Vrijdag 2 november 16+ – 20:00 uur

Vandaag is het zover:  De eerste 16+ avond gaat beginnen!
Elke twee weken vanaf 20.00 uur zullen de jongeren samen komen bij Gert-Jan en Margriet van Duijvenboden op de Pythagorasstraat nummer 35. In plaats van starten met een maaltijd, zal de avond worden afgesloten met een (alcohol vrije) borrel. Hoe de avond invulling er precies uit gaat zien, zal verder met de jongeren worden afgestemd en licht geheel vrij. Voor nu zal de eerste avond vooral in het teken staan om elkaar beter te leren kennen.

In the long run zijn we op zoek naar een versterking van het 16+ team om de avonden bij af te wisselen. Voor nu heeft Margriet de leiding en ondersteunt Gert-Jan haar. Voor verdere vragen kunt u terecht bij Margriet.

Met heel veel enthousiasme en een gezonde spanning kijken we uit naar de eerste avond!

Tot dan! Gert-Jan en Margriet