Jongerenactiviteiten

FLOW

Vrijdag 30 november is er weer club. Om 18:00 uur gaan we weer samen eten. Als er tieners zijn die het eten willen koken meld dat even via de app. We zijn benieuwd naar je kookkunsten! Daarna gaan we bezig met het geloof aan de hand van het Youth-Alpha boekje. Verder wordt het een lekker luie avond want we gaan een film kijken. Nou ja lui, het is een spannende avonturenfilm! Voor popcorn word gezorgd!

Vrijdag 7 december zijn jullie welkom om 18:30 om aan te schuiven bij de maaltijd. Dus half uurtje later dan normaal. We hebben het vermoeden dat de Sint ons met een bezoek komt vereren! Als je heel lief bent geweest krijg je misschien wel een cadeautje!

Vrijdag 14 december zijn jullie (deze keer ook de 16+!) om 21:00 uur welkom bij gebouw 055 aan de Kayersdijk. Daar gaan we met degene die zich daarvoor hebben opgegeven naar de kerst musical Jozef, georganiseerd door de Basis. Om 22:30 is hij afgelopen.

En dan nog iets: Met name voor degene die gebracht en gehaald worden, is het handig om te weten tussen welke tijden we club hebben. Dat is van 18:00 uur tot 21:30 uur.

Groeten,

Het FLOW team