Jongerenactiviteiten

FLOW

Kampfilm! Zondag 9 december zal na de ochtenddienst de kampfilm worden vertoond. Zeker als je mee op kamp bent geweest wil je die natuurlijk zien, maar ook anderen uit de gemeente die het leuk vinden kunnen meegenieten. Daarna wordt er informatie gegeven over het plan wat wij hebben om met een groep 15 plussers uit de gemeente komende zomervakantie op werkvakantie te gaan. Dat betekend o.a. dat je naar het buitenland gaat om daar mensen te ontmoeten, je geloof te delen en praktische hulp te bieden aan kinderen en volwassenen die niet leuk op vakantie kunnen zoals de meeste van ons wel.
Vrijdagavond 7 december ben je welkom in Old school om 18:15, dus iets later dan gebruikelijk. Wat we precies gaan doen is nog niet helemaal duidelijk maar het zou kunnen dat Sint en Piet langs komen om cadeaus uit te delen. Vrijdag 14 december gaan we met degene die zich hebben opgegeven naar de kerstmusical van de Basis. Om 21:00 uur verzamelen bij de ingang van gebouw 055 aan de Kayersdijk.
Het Flow team