Algemeen

Hoeliday

Van 19 t/m 30 juli gaan we met een groep jongeren tussen de 15 en 20 jaar op reis naar het stadje Kisvarda in Hongarije.

We willen daar de lokale kerk mee gaan helpen met een aantal activiteiten voor kinderen en jongeren uit de Roma zigeuner gemeenschap aldaar. Dit doen we via stichting Hulp Oost Europa (HOE) die ons daar in begeleid. De eigen bijdrage voor deze reis is 500,00 euro. Daarnaast gaan we met de groep een bedrag van 2500,00 euro bij elkaar krijgen d.m.v. diverse acties het komende half jaar.

Op deze manier willen we inhoud geven aan ons Christen zijn. Vind jij ook dat je vanuit je rijkdom hier wel wat weg kan geven door mee te gaan op deze reis en daar ter plaatse mensen die het minder hebben te ondersteunen en te bemoedigen? Voor meer informatie of aanmelding App of mail: 06-47956921/M.Bouwheer.1@kpnmail.nl Je kunt je opgeven tot de kerstdagen.

Namens de Hoeliday commissie,

Henk te Kulve

Martijn Bouwheer