Algemeen

Boekentafel

Ooit zijn we in de Fontein begonnen met een boekentafel. Daarop lagen veel theologische werken maar ook boeken over het geestelijk leven. Iedereen kon boeken aanleveren. Bijzonder was dat veel van die boeken meegenomen mochten worden terwijl andere alleen geleend konden worden. In het begin wisselden zo heel wat boeken van eigenaar; maar op een gegeven moment merkten we dat er nauwelijks beweging meer in zat. Ongeveer een jaar geleden zijn we gestopt met het heen en weer sjouwen van al die boeken (het waren er namelijk heel veel geworden). Op zondag 20 januari zullen de boeken nogmaals op de tafels liggen. We denken dat dit eenmalig zal zijn. Sla dus je slag! En neem vooral je eigen boeken weer mee naar huis! Mocht er opnieuw behoefte ontstaan aan een boekentafel zal dat initiatief vast wel weer eens opnieuw worden genomen, maar dan dus met een nieuwe voorraad boeken.