Algemeen

Uitnodiging opvoedkring

Alle ouders van 0-10 jarigen opgelet! 😊
In maart gaan we starten met een opvoedkring. De parenting course van Alpha Nederland.
Want opvoeden…..hoe doe je dat eigenlijk? Gaat t vanzelf? Of…
Je raakt in verwachting en krijgt een kindje. Of krijgt een kindje dmv adoptie. Je stroomt vol van liefde en zorg voor het kind. Maar waar is die gebruiksaanwijzing? Niemand, die je een snelcursus aanbiedt, hoe je moet opvoeden. Gelukkig gaat er veel goed met gezond verstand en veel liefde.
Als je je kind(eren) samen opvoedt, kan het zijn, dat je regelmatig allebei anders over dingen denkt. Want je bent tenslotte allebei anders opgevoed. Je hebt andere gewoonten, regels, etc meegekregen. En allebei neem je je eigen persoonlijkheid mee.
Of misschien sta je er wel alleen voor. Dan sta je weer voor andere uitdagingen en mis je misschien het sparren met de andere ouder.
Hoe het ook zij…opvoeden kan best ingewikkeld zijn. En in elke levensfase van je kind loop je tegen andere vragen aan. Kom je jezelf ook op een andere manier tegen.
Tijdens de avonden van de parenting course worden verschillende thema’s besproken. Wordt je je bewust van wat je doet en waarom. Vindt je herkenning en erkenning. En natuurlijk ook…gezelligheid! 😊
Is de opvoeding van je kind iets, waar je graag bewust mee aan de slag gaat? Dan zijn deze avonden echt wat voor jou! Als je samen de opvoeding doet? Zou het mooi zijn, als je samen kan komen.
Het zijn 6 avonden om de week. Geef bij opgave twee voorkeursavonden op en of je alleen of samen komt. Opgeven kan TM 15 februari, via email: tvesseveld@solcon.nl.
Het zou leuk zijn als je erbij bent! Hopelijk tot dan