Algemeen

GEZOCHT: Bekwame Oppassers voor versterking oppas team de Fontein

 

GEZOCHT: Bekwame Oppassers voor versterking oppas team de Fontein

 

  • Leeftijd speelt geen rol!
  • Kwieke opa’s en oma’s zéér welkom!

 

Ter informatie:

Al eerder hebben we u geïnformeerd naar de groeiende omvang van onze oppas. We barsten soms letterlijk uit onze voegen! Dat is natuurlijk fantastisch, maar soms is het wel een beetje druk.

Daarom gaan we vanaf zondag 24 februari starten met een proefperiode om een nieuw systeem van het rooster uit te proberen. We gaan werken met een hoofdrooster, welke altijd van kracht zal zijn, en een back-up rooster die 10 minuten vooraf aan de dienst in werking kan worden gezet bij grote drukte. Als het back-up rooster in werking wordt gezet wordt de groep gesplitst en verplaatst naar het lokaal tegenover de kinder nevendienst. (Opgelet ouders: tijdens de proefperiode kunt u uw kind soms ergens anders vinden dan dat u het heeft achter gelaten!)

Door deze dubbele bezetting van het rooster en de groeiende oppas zijn we naarstig op zoek naar versterking van het oppas team, want oppassen op de zondag morgen lijkt misschien een kleine opoffering van uw of jouw tijd, maar het betekent voor de kinderen en ouders heel veel! Het is na een drukke werkweek, soms een letterlijke verademing om even in de kerkdienst te kunnen zitten!

 

Op eerste paasdag stopt de proefperiode en nemen we tijd om het bovenstaande idee te evalueren. Heeft u vragen of opmerkingen over het idee, neem dan contact op met Jacoline of Margriet.