Hoeliday 2019
Jongerenactiviteiten

Jongerenreis Apeldoorn – Praise avond ‘In het begin…’

‘In het begin’ zijn de allereerste 3 woorden van de bijbel. En zoals het spreekwoord ook luid, alle begin is moeilijk. Dit geldt ook voor de groep van de Jongerenreis Apeldoorn die met de HOE (Hulp Oost Eruopa) mee gaan naar Kisvárda (Hongarije) op diaconale reis. Op zondagavond 3 maart zal het startsein klinken in de vorm van een avondpraise waarin we u en jou graag willen vertellen wat we gaan doen en hoe we dat willen gaan bereiken. Voorafgaand aan de dienst wordt er een high-tea georganiseerd met zelf gemaakte hapjes en heeft u de mogelijkheid om Hongaarse wijnen te kopen. Aansluitend zal de praise plaats vinden over het thema ‘In het begin’, waarin we willen nadenken over God’s plan met ons leven en zijn zegen willen vragen over de reis en de sponsoracties.

 

Reserveert u de avond alvast in uw/jouw agenda?

Opgeven voor de high-tea kan via: jongerenreis2019@defonteinapeldoorn.nl

 

Praise avond ‘In het begin…’ overzicht:

  • Zondagavond 3 maart
  • Organisatie: Jongerenreis Apeldoorn
  • High-Tea: 17.30 uur inloop, 18.00 uur start maaltijd, kosten: 5 euro
  • Praise avond: start 19.00 uur