Jongerenactiviteiten

Jongerenreis Hongarije – Verslag High Tea en Praise avond

We willen u graag meer informeren over de lopende acties:

  • Hongaarse wijnen acties: Het is mogelijk om Hongaarse rode en witte wijnen te bestellen voor een mooi prijsje en deze eventueel ook te laten inpakken in een cadeauverpakking. Via Martijn en Dries kunt u de wijnen proeven op de zondag en uw bestellingen plaatsen.
  • Statiegeld actie: Wilt u voor ons lege flessen of kratjes verzamelen? Deze kunt u elke zondag inleveren bij Rachel in de kerk of in overleg is het mogelijk om deze op te halen bij u thuis.
  • Heitje voor karweitje: Via Juglans (Van Rooijen tuinen) en Boudewijn is het mogelijk om tegen een leuk prijsje uw tuin te laten opknappen. Voor meer informatie: 06-34407306
  • Paasbroden actie: Het is bijna rond met de bakkerij, maar waarschijnlijk kunt u heel binnenkort paasbroden kopen bij ons! Meer informatie volgt.
  • HOEliday HOMIES: Als u zich aanmeldt voor het HOEliday HOMIES programma wordt u willekeurig gekoppeld aan een deelnemer van de jongerenreis Hongarije. U wordt een ‘Homie’ ofwel een buddy of vriend, met als taak er vooral geestelijk voor uw jongeren of begeleider te zijn. Een stukje extra persoonlijke aandacht en verbinding voorafgaand, tijdens en na de reis. Bijvoorbeeld om voor hem of haar te bidden of een kaartje te sturen. We zijn met een groep van 21 deelnemers, dus uiteindelijke hopen we 21 homies te vinden! U kunt zich aanmelden bij Margriet.

Al deze acties en hun verslagen zijn terug te lezen op onze nieuwe website: hoelidayfontein.nl

Voor vragen of opgaves: jongerenreis2019@defonteinapeldoorn.nl

Iedereen (alvast) bedankt voor het meedenken en uw steun!

Team Jongerenreis Hongarije