Algemeen Jongerenreis 2019

Hoeliday-jongeren collecteren voor ZOA

Tijdens de ZOA-collecteweek van 24 maart t/m 30 maart hebben twaalf jongelui uit De Fontein onder leiding van enkele volwassenen zich ingezet als collectant. Ze deden dat omdat Gerard van Hal de jongeren 10 euro per uur collecteren wilde geven voor de diaconale werkvakantie naar Hongarije (Hoeliday Apeldoorn).  Totaal is er (incl. de volwassenen) 29 uur gecollecteerd. Dit betekent dat er door Gerard van Hal een gift aan de Hoeliday-kas zal worden gedaan van 300 euro (29 x 10 euro, afgerond). Gerard, hartelijk dank!

Hieronder een overzicht van de opbrengst:

  • De jongelui die in de wijk Parken/Kerschoten hebben gecollecteerd hebben samen 248,13 euro bijeengebracht (het totaal in deze wijk was 674,44 euro)
  • De jongelui die in de wijk Berg en Bos hebben gecollecteerd hebben samen 251,43 euro bijeengebracht (het totaal in deze wijk was 2.175,82 euro)

Totaal is er 499,56 euro opgehaald door de jongeren!