Overig

Onderwegkerk Hoog Soeren weer van start

Op alle zondagen in de maanden juni, juli en augustus worden in de Kapel van Hoog Soeren twee Onderwegkerkdiensten gehouden.

Deze oecumenische diensten duren ongeveer een half uur en zijn bedoeld, ook in de vakantieperiode, voor een moment van bezinning. Deze mogelijkheid wordt (al sinds 1966) geboden door voorgangers, organisten en commissieleden die zich hiervoor op vrijwillige basis inzetten.

Dit seizoen is de collecte bestemd voor het project ‘school voor dove kinderen in Gambia’ van de stichting Buganala. Apeldoorner Cees IJsendoorn is de drijvende kracht achter deze stichting.

Vakantiegangers in en rondom Apeldoorn, maar ook ‘thuisblijvers’ zijn welkom om 09.00 of  11.00 uur. Te voet, op de fiets of met de auto. Een tochtje naar de kapel Hoog Soeren is altijd een ‘feestje’!