Jongerenactiviteiten

Vakantie bijbel feest: komt mijn cavia in de hemel?

Afgelopen woensdag 10 juli kwamen we met een groep van 12 vrijwilligers bij elkaar om de laatste dingen met elkaar door te spreken voor het vakantiebijbelfeest! Het was een fijne en productieve vergadering, waarbij het enthousiasme ervan af sprong! Naast onderwerpen zoals het programma en de taakverdeling, hebben we ook de tijd genomen om met elkaar te spreken over de geloofsvragen die kinderen kunnen stellen. Zoals: Komt mijn cavia in de hemel? En Waarom zijn er zoveel geloven? Fijn om voorbereid te zijn en te weten hoe je deze vragen zou kunnen beantwoorden. Dit gaf ons veel vertrouwen voor augustus!

Uiteraard vieren wij ook vakantie, maar we hebben nog veel werk te verrichten! We zijn nog dringend op zoek naar pannenkoekenbakkers en postbodes voor de flyers. Helpt u mee? Aanmelden kan dan via:  vakantiebijbelfeest@defonteinapeldoorn.nl of spreek ons aan na de dienst.

Een fijne vakantie en hopelijk tot augustus!

Hanneke, Herma en Margriet