Jongerenactiviteiten

Pannenkoekenbakkers bijbelfeest

Pannenkoekenbakkers opgelet!

Het Vakantie bijbelfeest komt snel dichterbij! Voor de laatste voorbereidingen zijn we dringend op zoek naar pannenkoekenbakkers voor de afsluiting van de vrijdagochtend om 12 uur. U kunt de pannenkoeken van te tevoren maken of kopen en deze de gehele ochtend afleveren in het kristal, zodat wij deze dan aan de kinderen kunnen geven. (Uiteraard welkom om een pannenkoek mee te eten!) Ook zal er komende zondag een schatkist met flyers liggen. Als iedereen zondag een pakketje pakt en deze 1 week van tevoren rondbrengt in de aangewezen wijk, wordt ieder kind in de wijk bereikt!

Helpt u mee? Aanmelden kan dan via: vakantiebijbelfeest@defonteinapeldoorn.nl of spreek ons aan na de dienst.

(Nog) een fijne vakantie en hopelijk tot snel!
Hanneke, Herma en Margriet