Jongerenactiviteiten

Vakantie Bijbelfeest

Laatste loodjes: Bidt u met ons mee?

Dit is het laatste weekend vóór het Vakantie Bijbelfeest! De laatste loodjes wegen echt het zwaarst en we zijn dankbaar voor alle hulp en steun vanuit de gemeente die we krijgen aangeboden! 

Inmiddels hebben we genoeg mensen kunnen vinden die voor ons de flyers rond brengen. Echt super! We hebben inmiddels een stuk of 10 mensen op de lijst staan voor het pannenkoekenbakken, maar een paar pannenkoekenbakkers extra zou fijn zijn!

Ook is het goed om te horen dat het Vakantie Bijbelfeest veel aandacht trekt in de media! We weten niet wat ons de woensdag, donderdag en vrijdag te wachten staat, maar vertrouwen op Hem die alles in zijn hand heeft. Nu onze laatste en belangrijkste vraag aan u: Bidt u de komende week met ons mee? Dat God ons mag leiden, dat we veel kinderharten mogen aanraken en dat het in alle veiligheid mag verlopen. We houden u komende week via de berichtenapp van de Fontein op de hoogte.

Het VBF team