Algemeen

De Fontein ondersteunt zendingswerkers Oudshoorn in Namibië

De kerkenraadscommissie van geloofsgemeenschap De Fontein ziet het als taak en opdracht om aandacht te schenken aan zending wereldwijd. Zendingswerkers die uitgezonden zijn door gemeenten in Nederland verdienen de aandacht in medeleven en financiële bijdragen. We hebben op dit moment geen zendingswerkers die uitgezonden zijn vanuit onze gemeente. Daarom heeft de kerkenraadscommissie besloten om Joram en Daniëlle Oudshoorn, die zendingswerk in Namibië verrichten, te gaan ondersteunen. Joram is geen onbekende. Hij ging de afgelopen jaren regelmatig voor tijdens de ochtenddiensten.
De steun zal voor een deel financieel zijn, maar, veel belangrijker, we hopen ook op geestelijk gebied wat voor elkaar te kunnen betekenen. Joram en Daniëlle zijn inmiddels op de hoogte en zullen ons gaan informeren over hun werk. Wilt u bidden dat hun werk in Namibië gezegend wordt? Meer info: www.gzb.nl/zendingswerkers/joram-en-danielle-oudshoorn.