Overig

DorcasVoedselActie

Het tweede weekend van  november hopen vrijwilligers weer aanwezig te zijn in de DekaMarkt aan de Vlijtseweg om daar de handen uit de mouwen te steken voor het inzamelen van voedselpakketten voor mensen in Oost-Europa die moeten leven van wat ze krijgen en om die mensen te bemoedigen en……. mensen in Apeldoorn en Nederland in beweging te zetten! Vorig jaar mochten we ongeveer 140 pakketten inzamelen. Ook dit jaar hopen we op een gezegende actie met een mooi resultaat. Je kunt je opgeven voor een shift op vrijdag 8 of zaterdag 9 november bij Frans Koote f.koote@upcmail.nl of Gerard van Hal dorcas.gerard@gmail.com. En voor degenen die nog niet eerder meededen: Het is niet alleen een nuttige actie, het is ook gewoon heel leuk en gezellig om met z’n allen twee dagen een mooie klus te doen!