Jongerenactiviteiten

Flow

Vorige week vrijdag hebben we lekker macaroni gegeten met een lekker toetje.

Daarna samen gepraat over ons geloof in God. Wat betekend het voor je doen en laten als je bij God hoort.

En als God alles weet, waarom gaan er dan zoveel dingen fout? We hebben mooie gesprekken gevoerd en fijn dat jullie eerlijk vertellen wat voor vragen je hebt.

Daarna hebben we een super leuk spel gedaan. Volledig voorbereid en uitgevoerd door Lisa, Lize-Marie en Anne. Echte quiz masters zijn jullie!

 

Deze week gaan we bowlen bij Zero-055 van 7 tot 8 uur. We verzamelen rechtstreeks bij Zero-055 om kwart voor 7. (Dubbelbeek 52) Daarna lekker chillen met een zak chips tot half 10 in Old school.

De 11e oktober is er weer een reguliere club avond. Dus kom om zes uur lekker samen eten. Het spel wordt voorbereid door Levi, David en Maik. Sportieve types dus dat belooft wat!

 

Kamp: Maandag en dinsdag 21 en 22 oktober gaan we op kamp! geef je op via de App of bij iemand van de club leden of leiding.

De kosten p.p. zijn 25 euro. Het is de bedoeling dat je vrienden ook mee gaan. Zou leuk zijn als iedereen iemand extra mee vraagt.

We vragen de Fontein bezoekers om, net zoals vorig jaar de boodschappen voor ons te doen. Er komen weer briefjes te hangen bij de gebak tafel.

U helpt daarmee om het kamp betaalbaar te houden. Alvast bedankt!

 

Het FLOW team