Leren en ontmoeten

Terugblik Kerkproeverij 29 september

In Mattheüs 13 staan verschillende verhalen over het koninkrijk van God. Zouden de mensen daarin geïnteresseerd zijn? Jezus maakt duidelijk dat met het koninkrijk van God echt alles op scherp staat; als ik dit mis, gaat alles verkeerd. Vergelijk het met verliefdheid, dat is de sfeer rondom Jezus. Je hebt er echt alles voor over om bij elkaar te zijn, de prachtige parel te kopen of de schat te vinden. En je moet er goed naar zoeken, anders heeft de parel geen waarde. Jezus zegt: er is ergens een parel. Zorg dat je die in handen krijgt. Daarvoor ben Ik gekomen. En de schat is overal en kan niet stuk. Ga op zoek, lees over God, bid en rust niet voordat je Jezus gevonden hebt.

Terug kijken kan op : https://www.youtube.com/watch?v=xpOcruNmSjk&feature=em-uploademail