Jongerenactiviteiten

Flow

Vrijdag avond 18 oktober gaan we een leuke film kijken. We maken er een heuse bioscoop van inclusief popcorn! Welkom om 19:00 uur in Old School.

Op 1 november is er weer een clubavond. Deze keer beginnen we om 18:00 uur met lekker eten. Daarna praten we samen over God en geloof. Altijd weer mooi om samen daarover na te denken en te leren hoe we God en onszelf beter kunnen leren kennen. Vervolgens wordt er een spel gespeeld. Bij droog weer doen we dat buiten. Trek dus warme kleren aan! 21:30 is het al weer afgelopen.

 

KAMP

a.s. Maandag en dinsdag is het zover! Om 9:00 verzamelen per fiets op de parkeerplaats aan de Sportlaan tegenover de korfbal vereniging. We gaan met 31 leuke tieners op kamp bij Don Bosco in Assel. De boodschappen worden door Fontein bezoekers gedaan. Daar zijn we hen erg dankbaar voor! De boodschappen kunnen a.s. zondag in de kratten bij de koffie tafel worden gedaan.

 

Taarten bak actie

Zondag na de dienst worden er heerlijke zelfgebakken taartjes verkocht. De Flow tieners hebben erg hun best gedaan om er iets lekkers van te maken. Voor € 2,50 heeft u een gebakje naar keuze bij de koffie of thee. De opbrengst gaat naar Open Doors. Het geld bedrag word op kamp overhandigd aan de spreker van deze organisatie die wij hebben uitgenodigd om iets te komen vertellen over vervolgde christenen.