Algemeen

Ben jij een kerstengel in Apeldoorn?

Dit jaar lanceert Stichting Present Apeldoorn een nieuw fenomeen: Kerstengel Apeldoorn! Een mooie manier om in de periode vóór Kerst een lichtpuntje te zijn voor iemand die het nodig heeft. Ook hier lokaal in de wijk Zuidbroek wordt de PCBO de Diamant gekoppeld aan de woontorens van het Kristal. Wij als kerk zijn ook gevraagd om mee te helpen!

Wat doet een Kerstengel?

In de vier weken voorafgaand aan Kerst (1 tot 24 december) breng je als ‘Kerstengel’ in totaal vier keer een presentje bij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit kan anoniem maar hoeft niet. Het gaat om een klein gebaar of presentje. Bijvoorbeeld door een kaartje te sturen, een verrassing aan de deur te hangen of wat lekkers te bakken. Het gaat om het gebaar en zeker niet om de hoeveelheid of dure dingen.

Voor wie word je een Kerstengel ?

Ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond, eigenlijk komt gewoon iedereen die wat extra aandacht verdient in aanmerking als Ontvanger van Kerstengel-presentjes. Kent u iemand uit uw omgeving die wel een hart onder de riem kan gebruiken, meldt deze dan ook aan! We zijn dringend op zoek naar Ontvangers van Kerstengel-presentjes

Aanmelden is mogelijk tot 19 november! Wil je jezelf opgeven als Kerstengel of wil je iemand opgeven die wat extra aandacht verdient? Kijk op de website van Stichting Present Apeldoorn: www.stichtingpresent.nl/apeldoorn