Algemeen

Uw gave inzetten voor het Kerstfeest…!

Afgelopen zondag zijn we als gemeente geprikkeld om na te denken over onze gaven en hoe we die in Gods Koninkrijk zouden kunnen inzetten. Daarop voortbordurend willen we je graag informeren over de (missionaire) activiteiten in de Fontein rondom het Kerstfeest:

  1. 13 december van 17.00 tot 21.00 uur Kerstmarkt met lichtjestocht: in samenwerking met de kinderwerkers van Zuidbroek organiseren wij tijdens de kerstmarkt een lichtjestocht, waar we over de geboorte van Jezus mogen vertellen! Een unieke kans om aan de wijk het evangelie te vertellen! Voor de tocht zijn we op zoek naar opbouwers, gidsen, figuranten, knutselaars en nog veel meer. Aankomende zondag staan we bij de koffie voor al uw vragen!

 

  1. Kerstmusical 22 december 16.00 uur: Voor de 4de keer op rij organiseren wij de kerstmusical in samenwerking met de openbare basisschool. Vorig jaar waren er meer dan 300 mensen! Een enorm aantal mensen, die open staan voor een gesprek. We zijn op zoek naar mensen voor een nazorg team, om koffie te schenken, om met kinderen te knutselen, maar vooral om als gemeente er te zijn!