Missionair

Nieuwsjaarborrel zaterdag 11 januari

Aankomende zaterdagavond 11 januari gaan we iets heel nieuws proberen als Fontein voor de wijk: een nieuwjaarsborrel, waarbij een coverband TOP2000 liederen gaat spelen, er een echte bar met ontheffing is en we afsluiten met een pubquiz. Het (missionaire) doel van de avond is er voor de wijk zijn in een nieuwe setting én de nieuwsjaarswens! In deze wens vertelt Jurrien ten Brinke de ‘diepere’ zin achter seculiere liedjes van de TOP2000, want ook in die liedjes zijn verdriet, liefde, dankbaarheid en gemis voelbaar. Deze dienst is gebaseerd op het fenomeen Top2000-kerkdiensten, waarbij de ervaring is dat een uiteenlopend publiek op afkomt: gelovig, half-gelovig, ongelovig, kerkelijk en niet-kerkelijk.

We willen 3 dingen aan u/jou voorleggen:

– Wilt u voor ons bidden? Dat we er als kerk mogen staan en er voor mensen kunnen zijn?

– Het is een uitgelezen moment om iemand uit je omgeving te vragen om mee te gaan!

– We willen nog 1 keer de wijk persoonlijk flyeren door de brievenbus. Zondag 5 januari zullen we na de dienst er staan met de doos flyers, welke dan voor donderdag kunnen worden bezorgd in de wijk. De wijk is ingedeeld in straten, dus als iedereen een straat doen zijn we er zo. Wilt u nog 1 keer helpen om deze flyers te posten?

Bedankt,

Remco, Ciska, Anne, Juglans en Margriet