Leren en ontmoeten

Gezocht: leiding voor bijbelkringen

Bijbelkring

Interkerkelijke Bijbelkringen voor mensen met een verstandelijke beperking in Apeldoorn

Wij zoeken mensen die leiding willen geven aan een van onze Bijbelkringen

In de Bijbelkringen voor mensen met een verstandelijke beperking willen we elkaar ontmoeten rond de Bijbelse verhalen. Samen zoeken we naar wat God ons in deze verhalen wil vertellen.

Daarnaast praten we met elkaar over de gewone dingen van het leven en luisteren we naar elkaars verhalen. Samen zijn we blij met de mooie dingen van het leven en vinden we troost als we verdriet hebben.

Er zijn drie Bijbelgroepen van verschillend niveau, elk met een eigen karakter, die ca 10 keer per seizoen bij elkaar komen. We zijn interkerkelijk en worden gesteund door de meeste protestantse kerken in Apeldoorn.

Voor de Bijbelkring die op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur in de Barnabaskerk bijeenkomt, ontstaan er twee vacatures aan het eind van dit seizoen. We zijn nu al op zoek naar mensen die het leuk vinden en over voldoende affiniteit beschikken om in teamverband zo’n Bijbelkring vorm te geven.

De woensdag groep bestaat uit 13 personen, 3 dames en 10 heren. In de leeftijd van 21-72 jaar. Het is een hechte groep, die elkaar al jaren kent.

Spreekt jou dit aan en wil je graag een avond meedraaien bel gerust. Je bent van harte welkom. Je kunt ook voor informatie contact opnemen met het onderstaande adres en telefoonnummer.

Secr. Wilma van der Zande-de Roo

Hoenderparkweg 38

7335 GT Apeldoorn

Tel: 055-8443816 (na 19:00 uur)

Email: jwvdzande@gmail.com