Leren en ontmoeten

Veertig dagen aandacht -26 februari

Veertigdagentijd 2020
De veertigdagentijd begint in 2020 op Aswoensdag 26 februari en duurt tot en met Stille Zaterdag 11 april. Pasen valt in 2020 op zondag 12 en maandag 13 april.

Het is goed om stil te staan bij de dingen die belangrijk zijn in het leven. En soms is het fijn als daar een kapstok voor is, iets dat je helpt om ermee bezig te zijn. Een beetje zoals de reden waarom veel mensen zich inschrijven voor hardloopwedstrijden: zo dwingen ze zichzelf om regelmatig te trainen. Over een paar weken vieren we Pasen, het grote feest van de opstanding van Jezus. In de weken ervoor kun je je daarop voorbereiden. Omdat dat best moeilijk is om in onze lawaaiige wereld (en met een bomvolle agenda zoals de jouwe), hebben we wat tips voor je verzameld, zodat je iets kunt kiezen dat bij jou past. Durf je de challenge aan? Het kon wel eens iets heel moois opleveren!

Zie bijgevoegd pdf voor de veertigdagentijd-tips-boeken etc.