Algemeen

Gratis kinder- en gezinsprogramma voor aanstaande zondag

Een tip voor ouders met jonge kinderen:

Dagelijkse ‘Henkie show’ – Vanaf maandag 23 maart vijf dagen per week een uitgebreid programma met Bijbelverhalen, video’s, leuke verwerkingen en veel meer… Misschien heb je meegekregen dat ik sinds zondag (voor zolang de kerken gesloten zijn) elke week een gratis, online kinderprogramma ga aanbieden. Afgelopen zondag was dit programma meer dan tienduizend keer bekeken en bij elkaar nu al meer dan dertigduizend keer in een week.

Leuk om te zien dat hier zo’n grote behoefte aan is, dus wat gaan we doen? We gaan naast de programma’s op zondag vanaf komende week flink uitbreiden met een dagelijkse ‘Henkie show’.

Een ‘Henkie show’? Wat houdt dat in? Vanaf maandag 23 maart kan je op  www.creatiefkinderwerk.nl  elke doordeweekse dag een video met een Bijbelverhaal vinden, die door Henkie en mijn andere poppen geïntroduceerd en besproken wordt. Dat kan wat worden!

Daarnaast vind je bij elk Bijbelverhaal een aantal creatieve verwerkingen, zoals knutsels, goocheltrucjes, meer video’s, spellen, liedjes en nog veel meer. Hiermee kunnen de kinderen thuis, ook als ze niet naar school gaan, toch elke dag op een leuke, creatieve en aantrekkelijke manier met een Bijbelverhaal en geloven bezig zijn.

Een aantal van mijn bevriende christelijke kinderartiesten gaan mij hierin helpen, dus wie weet wat voor verrassingen wij nog gaan krijgen! Henkie, mijn buikspreekpop heeft er in ieder geval zin in! Kijk jij ook mee? Vanaf maandag elke ochtend vanaf 7 uur staat het online en dan blijft het minimaal een week staan.

Matthijs Vlaardingerbroek