Algemeen

Kliederkerk thuis (Palm)Pasen viering

Via een van de kerkenraadscommissieleden ontvingen we dit bericht. Wellicht iets voor u/jou:

Hallo! Wat een creativiteit ontstaat er in deze rare, onzekere tijden. Naast angst, verdriet en onzekerheid zien we ook verbondenheid, goede ideeën en vertrouwen op God. Graag deel ik wat inspirerende voorbeelden met jullie en een compleet kliederkerk thuis-programma rond (palm)pasen voor jullie gezinnen. Ook steken we je graag een hart onder de riem en vieren we – ondanks alles – toch een beetje feest.

Kliederkerk thuis (palm)pasen
Met Pasen lijkt het alsof al het werk van Jezus opeens niets meer waard is. Jezus’ en Zijn boodschap lijken eerst helemaal kapot. Maar na de opstanding wordt Zijn boodschap nog waardevoller. Je kunt gebruik maken van een kliederkerkviering voor thuis waarmee kleine groepen, bijvoorbeeld gezinnen, aan de slag gaan met thema’s als verdriet en nieuw leven. Dit keer aan de hand van het Paasverhaal.

Download de Kliederkerk thuis (Palm)Pasen viering

Toch een beetje feest…
Wij bestaan 5 jaar en daarom hebben wij in de laatste nieuwsbrief van 2019 gevraagd om je aan te melden voor een lekker én praktisch kleurrijk kliederkerk cadeau. Deze week zijn wij gestart met het verzenden van deze cadeau’s. De reacties maken ons vrolijk: extra leuk om in deze tijden teams blij te kunnen maken.

Mocht je dit nu helemaal gemist hebben, dan krijgen jullie bij deze nog een kans. Mail je kliederkerk-contactgegevens naar kliederkerk@protestantsekerk.nl o.v.v. ‘cadeau kliederkerk’ en je krijgt een pakketje toegestuurd. Spannend…

Tot slot. Als kliederkerken wisten we al dat God middenin de chaos van het leven mooie dingen kan doen, maar dat zien we nu helemaal.
Juist nu we in onze huizen teruggetrokken zijn, is het goed om elkaar op andere manieren te blijven inspireren. Bijvoorbeeld via de facebookgroep. Mailen mag natuurlijk ook altijd!

God’s zegen voor jou, je team en de mensen van je kliederkerk gewenst!

Groet,

Nelleke Plomp
projectleider Kliederkerk Nederland