Algemeen

Gezocht – huisvesting voor zendingswerkers

Geachte broeder/ zuster,

Wij zijn Jaap en Leanne Putters. Samen met onze twee zoons (Manoah & Seph, 2 jr) hopen wij medio 2021 voor lange termijn uitgezonden te worden door Mission Aviation Fellowship (MAF) naar Papua (Indonesië) waar Jaap als piloot aan het werk gaat. Onlangs moesten wij vanwege het Corona virus helaas vroegtijdig terug komen uit Engeland waar wij een cross-culturele training volgen op de bijbelschool All Nations Christian College. Gelukkig kunnen we het laatste deel van de bijbelschool vanuit ons huis in Dordrecht afronden. Vanaf juli 2020 tot medio 2021 zullen we ons richten op de laatste voorbereidingen voor het definitieve vertrek naar Indonesië. In deze periode zal Jaap fulltime bezig zijn met training, voorbereiding en vlieguren maken vanaf de vliegschool van MAF op vliegveld Teuge.De afstand van onze huidige woonplaats Dordrecht naar vliegveld Teuge is helaas echt te groot. Daarom zoeken wij voor deze periode (jul 2020 – medio 2021) huisvesting in de omgeving van Teuge / Apeldoorn. Bij voorkeur op fietsafstand en maximaal ±30 minuten rijden met de auto vanaf vliegveld Teuge.Vanwege onze laatste fase in voorbereiding op uitzending hebben wij geen werk meer waardoor het vinden van een huurwoning op de woningmarkt erg lastig is. Daarom richten we ons tot u en hopen zo een (betaalde) oplossing voor huisvesting te vinden.

Mogen wij een vriendelijk beroep op u doen om ons bericht binnen uw gemeente te delen met mensen die ons wellicht kunnen helpen?Tot opbouw van Zijn Koninkrijk en tot eer van de Vader.

Hartelijke groet,

Jaap & Leanne ,Manoah & Seph Putters

www.jaapenleanne.nl