Overig

Kaartje sturen

We ontvingen een oproep om kaarten te sturen naar de  de bewoners van de Jachthoorn, onderdeel van Philadelphia . Bij de Jachthoorn wonen twintig mensen. Door  de maatregelen rondom het Corona virus zit de boel op slot. Dit houdt in dat de 21 bewoners met een lichte of matige verstandelijke beperking geen fysiek contact meer hebben met familie. En niet naar hun aangepaste werk of dagbesteding mogen. En niet naar de clubs, Bijbelkring en al die zaken waar ze lid van zijn. Nu deze situatie langer gaat duren merk ik dat het voor de bewoners moeilijker wordt. Ze missen hun ouders, familie en dagelijkse bezigheden steeds meer. Daarbij missen ze hun structuur wat leidt tot irritaties e.d.
Ik denk dat dit een leuke verrassing zal zijn!!  Doe je mee?

Adres: de Jachthoorn,  Jachthoornlaan 16, 7312 CE Apeldoorn