Algemeen

The Passion op witte donderdag 9 april

De tiende editie van The Passion wordt uitgezonden op witte donderdag 9 april 2020 om 20:30 uur op NPO1, maar is dit jaar anders dan anders. De geplande liveopnames op het Munsterplein in Roermond kunnen dit jaar door de corona pandemie niet doorgaan. Dit jaar wordt een speciale editie: LIVE 10 jaar The Passion: ‘Geef mij nu je angst’. Dit jubileumjaar is door de corona epidemie zonder live band en zonder publiek. Maar met een online processie, een live vertelling afgewisseld met indrukwekkende scenes en liedjes uit de afgelopen negen edities en het bekende Passion-kruis. Verteller Johnny de Mol neemt ons live mee in het paasverhaal anno nu en verslaggever Anne-Mar Zwart doet live verslag van de virtuele processie bij het verlichte kruis, waar iedereen thuis bij kan aansluiten.