Leren en ontmoeten

Overlijden

Verschillende gemeenteleden zijn direct geconfronteerd met de gevolgen van het corona-virus. Juist in deze tijd ervaren we het als een groot gemis om niet fysiek bij onze kwetsbare naasten te kunnen zijn. Dat geldt zeker voor overlijden in een ziekenhuis of een verpleeg- of verzorgingstehuis.

Op zaterdag 4 april is de moeder van Ria overleden. Ze is Thuisgehaald door God, maar ze laat wel een grote lege plek achter. Ria en Bas geven aan dat ze in vertrouwen op God verder leven. Ook zijn er nog zorgen rondom de vader van Ria. Als gemeente staan we rondom Ria, Bas en de kinderen en verdere familie.

Op dinsdag 7 april is de moeder van Geertje op 80-jarige leeftijd overleden na besmetting met het coronavirus. Op zaterdagmiddag (stille zaterdag) wordt ze begraven. Naast het verdriet om haar heengaan is de familie dankbaar dat ze mogen weten dat hun moeder het Paasfeest nu boven mag vieren en haar verdere aftakeling (ziekte van Parkinson en dementie) bespaard is gebleven. We vragen voorbede voor Geertje en haar familie en staan in gedachten om haar heen.