Overig

Woonruimte gezocht

Aki is een psychotherapeut uit Iran. Haar gezin is van de islam bekeerd tot Christus. Daarom zijn ze gevlucht en hebben hun familie, huis, werk, vrienden achter moeten laten. “Wij wonen nu bijna 2 jaar in het azc. Nu met corona durven we bijna de kamer niet uit. Besmettingsgevaar is door gedeelde douches en toiletten groot. Dit geeft spanning en zorgt voor isolement. Ik ben op zoek voor mij en mijn dochtertje (11) en evt ook voor mijn zoon (21) naar een woonruimte. Mijn man moet op de kamer in het azc passen. We kunnen u ervoor betalen. Bijvoorbeeld vergoeding gas, water en licht. Want mijn man mag inmiddels een centje bij verdienen. Heeft u een kamer met privé-douche en toilet beschikbaar? Waar ik met 1 of 2 kinderen even kan uitrusten/bijkomen? 2 tot 8 weken zouden wij graag ergens verblijven. Alvast bedankt. Vriendelijke groet, Aki.” Graag reactie via de e-mail van Tessa van Esseveld: tessavanesseveld@gmail.com