Overig

Vrijwilliger worden?

Maak het verschil in iemands leven

Schulden hebben een enorme impact. Als vrijwilliger bij SchuldHulpMaatje kun je het verschil maken in iemands leven die het daardoor niet meer ziet zitten. Je geeft iemand weer hoop dat het goed kan komen. Dat lucht op en maakt dat iemand weer beter na kan denken. Hoe je dat doet? Je brengt overzicht in de inkomsten en uitgaven en de onbetaalde rekeningen. Daarna maak je samen een plan voor een oplossing. Maar zeker zo belangrijk is dat je er voor iemand wilt zijn. Persoonlijke aandacht en luisteren naar iemands sores, dat alleen al betekent heel veel

Je staat er niet alleen voor

Een maatje gaat pas aan de slag na een driedaagse ‘SchuldHulpMaatjetraining’.  Ook volgt een maatje jaarlijks een digitaal bijscholingsprogramma. Je weet dus goed waar je mee bezig bent. Daarnaast  maak je deel uit van een plaatselijk maatjesteam en krijg je begeleiding van de plaatselijke coördinator.

Ben jij ons nieuwe maatje?

Door het aantal toegenomen hulpaanvragen is er op dit moment een wachtlijst !! Er is dus bij SHMA nog veel werk aan de winkel. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via https://schuldhulpmaatjeapeldoorn.nl/maatje-worden Natuurlijk kan men ook eerst even bellen met SHMA, telefoon 06-8177 9011 of met 06-1856 4633