Algemeen

Zin in een praatje?

Het is van belang om in deze roerige tijden oog en hart voor elkaar te houden. Daarom heeft gemeentelid Ella Lobregt het plan opgevat om de onderlinge verbinding in stand te houden. Er zijn gemeenteleden die nu aan huis gekluisterd zijn en wellicht graag iemand willen spreken. Misschien zijn er ook nog wel andere mensen (buiten onze gemeente) die behoefte hebben aan persoonlijk telefonisch contact. We zoeken uiteraard ook gemeenteleden die regelmatig iemand willen bellen. Stuur een e-mail naar: zinineenpraatje@defonteinapeldoorn.nl of vul het formulier in op de website: www.defonteinapeldoorn.nl/zinineenpraatje. We hopen dat we op deze manier voorzien in een behoefte. Mensen die de deur niet uit kunnen of durven, mogen dat ook melden bij ons, zodat we een boodschappendienst kunnen opzetten, als dat nodig is.