Algemeen Leren en ontmoeten

Samen zondag vieren

We hebben het plan opgevat om op zondagmorgen samen naar de dienst te kijken in gasthuizen. Want, de dienst volgen is een stuk fijner als je samen bent. Je kunt samen nadenken over de dienst en over de verkondiging. Je kunt gezamenlijk gebeds- en dankpunten doorsturen via de app. Ook zal er een vraag gedeeld worden die je met elkaar kunt bespreken. Je hoeft dus niet veel voor te bereiden als gasthuis. O ja, koffie, thee en frisdrank moet je natuurlijk wel even in huis halen 😊.

Hoe gaan we dat doen?
We vragen allereerst of jij op zondagmorgen gasthuis wilt zijn. Dat betekent dat je tussen ongeveer 10 en 13 uur een aantal gemeenteleden in je huis wilt ontvangen. Als het antwoord ‘ja’ is, dan horen we graag welke zondagen je in de maanden juni en juli je huis open stelt. Geef ook door hoeveel mensen extra (dus exclusief jezelf en eventuele huisgenoten) je veilig kunt ontvangen. Deze gegevens kun je sturen naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl. Vervolgens zetten we alle gasthuizen op onze website www.defonteinapeldoorn.nl/samenzondagvieren. Deze pagina is alleen toegankelijk met een wachtwoord. Die is beschikbaar voor gemeenteleden en vrienden van De Fontein. In het formulier zie je of en in welk gasthuis er nog plaats is. Het gasthuis krijgt een e-mail als jij je aangemeld hebt, zodat men weet wie er komen.

Gezinnen met kinderen?
Voor gezinnen met jonge kinderen is onze suggestie om samen te komen met andere gezinnen met kinderen. Dat geeft je de mogelijkheid om het programma van de zondagmorgen samen iets aan te passen en in te vullen op een manier die zowel de kinderen als de volwassenen een mooie dienst oplevert.

Als je mee wilt doen, vul dan onderstaande gegevens in en mail naar: secretariaat@defonteinapeldoorn.nl of app ze naar: 0653923120:

Naam:
Adres:
Woonplaats:

Ik heb plaats voor max. … personen (excl. mijzelf en eventuele huisgenoten) i.v.m. de anderhalve meter regel.

Wij kunnen gasthuis zijn op (verwijder de ja of de nee achter elke datum)

zondag 14 juni – JA / NEE
zondag 21 juni – JA / NEE
zondag 28 juni – JA / NEE
zondag 5 juli – JA / NEE
zondag 12 juli – JA / NEE