Algemeen

Cake-estafette!!

In de Fontein wordt veel gebakken en veel baksels gegeten! Maar.. nu al maanden niet meer. Al die bakkers blijven nu met hun lekkers zitten, of eten zich rond. Heel jammer. Daar moeten we iets aan doen! En we willen elkaar inmiddels ook wel wat vaker in levende lijve zien. Nou, daar is iets op verzonnen: de cake-estafette!!
Wat houdt het in:
– wie het wil, bakt een taart, cake, boterkoek of anders lekkers
– deel het lekkers in vier stukken/porties
– stap op de fiets of loop naar vier adressen van gemeenteleden die je meer dan een maand niet in persoon gezien hebt. (met de auto zou natuurlijk ook kunnen..)
– bel aan, zet het lekkers neer of overhandig het (veilig) en… spreek met de ontvanger. Tuinvisite, gesprek op de drempel of achter een (open) raam.
– de ontvanger eet het lekkers natuurlijk op en geniet ervan, maar… gaat daarna zelf aan de slag! Bakt een taart, cake, boterkoek of regelt iets anders lekkers (bakje aardbeien is ook lekker..) en bezoekt vier gemeenteleden die hij/zij meer dan een maand niet persoonlijk gezien heeft!
Natuurlijk zal het kunnen dat iemand van meer gemeenteleden iets ontvangt. Dan hoef je niet weer bij vier mensen op bezoek, maar het mag wel natuurlijk!
En als je niet thuis weg kunt of durft kan je ook vier mensen opbellen en vragen of ze iets lekkers komen ophalen. Dat doen ze vast wel!
Wees creatief en houd het veilig!