Algemeen

Internetdienst volgen in de open lucht

Op zondag 12 juli 2020 organiseren we een gewone internetdienst, maar we nodigen jullie uit, bij mooi weer, om de dienst samen te volgen op het terrein van Sparkling Projects (Ecofactorij 18, Apeldoorn). Ds. Hans van Ark gaat dan voor. Uiteraard zullen we ervoor zorgdragen dat alle richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Om technische redenen kunnen we de dienst niet buiten uitzenden. Neem daarom een mobiel/tablet mee om de dienst te kunnen volgen. Er is wifi aanwezig. We proberen geluidsversterking te regelen, zodat je beeld ziet via je mobiel of tablet en het geluid via de boxen. Het is dan wel handig om in te loggen via Zoom. De code daarvoor ontvang je later via de berichtenapp van Whatsapp. Heb je geen Whatsapp? Stuur even een mailtje naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl.

Het is wel van belang dat je je aanmeldt via www.defonteinapeldoorn.nl/openluchtdienst of secretariaat@defonteinapeldoorn.nl of 06-53923120. Als je geen vervoer hebt, meld dat even. Dan zorgen we voor vervoer. We verzoeken je uiterlijk om 9.45 uur aanwezig te zijn, zodat we in alle rust om 10.00 uur kunnen beginnen.

Graag eigen stoel meenemen. Na de dienst ontmoeten we elkaar op gepaste afstand. Daarbij is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in de studio, zodat je een idee hebt wat er allemaal komt kijken bij de wekelijkse uitzendingen. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Neem wel een eigen beker mee… Neem zelf wat lekkers mee. Dan delen we met elkaar.

We zien ernaar uit om elkaar te ontmoeten.