Missionair

Vakantiebijbelfeest Zuidbroek

Na het succes van vorig jaar, wilden we als commissie van het Vakantie Bijbel Feest ook dit jaar een gezellig feest organiseren. Door het Coronavirus loopt dit alleen allemaal een beetje anders… Maar de Fontein zou de Fontein niet zijn, als we hier geen andere oplossing voor hadden gevonden.

Graag nodigen wij alle kinderen van de basisschool uit op zaterdagmiddag 29 augustus voor het Fontein Kinderfeest! Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom.

We gaan op vossenjacht door de wijk Zuidbroek, gaan genieten van een toneelstuk en sluiten af met lekkere pannenkoeken. Zet de datum dus alvast in je agenda!

Maar we zijn voor deze dag ook op zoek naar vrijwilligers van 13.00-18.00 uur. Vind jij het leuk om als Bijbelse ‘vos’ de wijk Zuidbroek voor ons door te gaan? Of kun je voor ons een stapel pannenkoeken bakken? Of wil je liever mee om een groepje kinderen door de wijk te begeleiden of vooraf flyeren? Dan zoeken we jou! Meld je zo snel mogelijk aan, voor 31 juli.

Oja, het thema van deze middag is Duik erin!

Duik jij samen met ons mee?

Blubblubblub……..

Hanke, Margriet, Herma, Annemiek en Hanneke