Algemeen

‘Bedankt voor de mooie betrokkenheid’

Lieve mensen, we zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het ontstaan van de Fontein. Wat best een verrassing was aangezien wij ons hele leven behoorden tot een charismatisch evangelische gemeente.

We kregen de vraag van Petra die toen in de kerngroep zat, en die we kenden van Compassion, om mee te gaan bouwen aan een nieuwe pioniersplek van de PKN met een evangelische, charismatische en confessionele kleur. Het was een geweldig avontuur met zoveel mooie mensen uit verschillende achtergronden vorm te geven aan die pioniersplek die inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardige gemeente! We hebben genoten van de samenwerking, van de ontmoeting met velen van jullie, van de vriendschappen die zijn ontstaan (en die hopelijk ook blijven), en van de toewijding en inzet die wij hebben gezien bij het kernteam en vele anderen binnen de gemeente.

En dan niet te vergeten iedere week weer het heerlijke gebak, de mooie betrokkenheid als iemand ziek is of bijvoorbeeld bij onze verhuizingen, de toegewijde tienergroepleiders: een gemeente in iedere zin van het woord!

Toch is het voor ons nu tijd om afscheid te nemen. We zullen jullie zeker missen, maar geloven dat het voor ons nu tijd is om ons aan te sluiten bij de pionierende Mozaïekgemeente in Apeldoorn die net als wij zo sterk een focus heeft op aanbidding wat past bij onze bediening in ons Huis van aanbidding. We hopen velen van jullie te blijven zien op de maandagavonden in His Home Base of iedere werkdag om 9:00 uur.  En ons huis en hart staan altijd voor jullie open! Daarnaast zal Peter openstaan om zijn muzikale bijdrage af en toe te blijven leveren en wil Elsa voorlopig graag op de tiener club blijven waar ze het heel fijn heeft!

Bedankt voor alles en we bidden jullie Gods rijke zegen toe en dat die drie kleuren altijd maar zichtbaar mogen blijven in de Fontein: charismatisch, evangelisch en confessioneel maar bovenal een mooie missionaire plek in Zuidbroek waar velen zich thuis mogen voelen en God mogen leren kennen als een persoonlijke redder, vader en vriend!

Warme groet,

Peter en Carin, Robin en Elsa