Algemeen

Uitnodiging verbintenisdienst 6 september 2020

Namens Geloofsgemeenschap De Fontein in Apeldoorn willen wij u hartelijk uitnodigen aanwezig te zijn bij de verbintenisdienst van de predikanten Sander Ris en Sjoerd Muller op zondag 6 september 2020 in de Grote Kerk Apeldoorn (Loolaan 16). De bevestiging van beide predikanten zal wordt geleid door ds. Bert Schussler, predikant van de Grote Kerk.

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 en het beperkt aantal zitplaatsen is het van belang dat u zich van tevoren aanmeldt via deze link, secretariaat@defonteinapeldoorn.nl of Whatsapp (06-53923120).

De dienst begint om 14.30 uur. Volgens de regels van het RIVM moet u een formulier ondertekenen dat u geen Covid-19 heeft. Om ervoor te zorgen dat we op tijd kunnen beginnen, vragen we u rond 14.00 uur aanwezig te zijn. Na de dienst is er koffie/thee/fris met koek/gebak.

Bij de Grote Kerk is voldoende plek om te parkeren. Er is kinderoppas aanwezig in gebouw ‘Irene’, naast de kerk.

We zien uit naar uw komst.

Namens de kerkenraadscommissie van Geloofsgemeenschap De Fontein Apeldoorn,

Wim Burggraaf, voorzitter | Herbert van Daalen, secretaris