Algemeen

Belangrijke zaken m.b.t. verbintenisdienst

Zondag 6 september 2020 is een feestelijke dag voor Geloofsgemeenschap De Fontein. Om 14.30 uur zullen ds. Sander Ris en Sjoerd Muller aan onze gemeente worden verbonden. We zien uit naar de dienst. Nog enkele belangrijke zaken.

  • Er is geen ochtenddienst om 10:00 uur.
  • Als u zich nog niet hebt aangemeld voor deze dienst doe dat z.s.m. alsnog. Het maximum aantal aanmeldingen is bijna bereikt. Ga naar https://defonteinapeldoorn.nl/evenementen/verbintenisdienst of mail secretariaat@defonteinapeldoorn.nl.
  • De dienst in de Grote Kerk begint om 14:30 uur. Zorg dat u op tijd er bent (uiterlijk 14.15 uur). Er zullen gastheren- en vrouwen zijn die u naar uw plek zullen brengen. Dat kost tijd en we willen wel graag om 14.30 uur beginnen. Houd u aan de regels rondom Covid-19.
  • Tijdens de dienst is er kinderoppas in gebouw Irene, naast de Grote Kerk.
  • Na de dienst is er koffie en thee.
  • De dienst wordt uitgezonden via youtube: youtu.be/8GNJbQnoqpY of https://defonteinapeldoorn.nl/live.