Financiën

Solidariteitskas 2020

Zoals u misschien al gemerkt hebt gaat de Solidariteitskas dit jaar net wat anders dan voorgaande jaren. Waarschijnlijk hebt u afgelopen week een mail gekregen van de Protestante Gemeente Apeldoorn, in plaats van een brief met accept-giro. Bijgevoegd in de mail vindt u de uitnodiging om mee te doen aan de Solidariteitskas 2020 met daarbij uitleg wat het precies inhoudt en hoe deze actie werkt. Ik wil u van harte uitnodigen om mee te doen aan deze actie, om zo projecten en initiatieven ook financieel mogelijk te maken. Heeft u deze mail niet gezien? Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  • Ben je jonger dan 21 jaar? Dan val je buiten deze actie ;).
  • Staat de mail misschien in de spam/ongewenste e-mail?
  • Mogelijk zijn uw e-mail gegevens onbekend of niet juist. Stuur in dat geval een mail naar bijdragen@defonteinapeldoorn.nl; dan zorg ik dat dit rechtgezet wordt.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Hartelijke groeten,
Jos Nijkamp | Bijdragen De Fontein