Algemeen

Kerkdiensten in het Kristal vanaf 13 september

Vanaf 13 september zullen er weer kerkdiensten worden gehouden in het Kristal. De kerkzaal zal er anders uit zien dan u gewend bent. De stoelen zullen langs de kant staan. Bij binnenkomst kunt u zelf een stoel pakken en deze op de plaats neerzetten die u wordt gewezen. Het is de bedoeling dat gezinnen bij elkaar gaan zitten. Intussen houden we anderhalve meter afstand tot degenen die niet tot ons gezin behoren. Mocht het zelf pakken van een stoel voor u bezwaarlijk zijn dan zijn er mensen om u daarbij te helpen. We starten zondag met maximaal 75 mensen. Er mag ook weer gezongen worden. Voor mensen die daar bezwaren tegen hebben, is een apart gedeelte in de kerkzaal gereserveerd.

U kunt zich aanmelden via: https://defonteinapeldoorn.nl/evenementen/ochtenddienst-13-september-2020-1000-uur of stuur een e-mail naar secretariaat@defonteinapeldoorn.nl. De overige diensten in september zijn ook al te reserveren. Houd er bij aanmelding rekening mee dat niet iedereen elke zondag aanwezig kan zijn. We zien ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten, uiteraard in acht nemend de regels die opgesteld zijn door het RIVM.