Leren en ontmoeten

Pastoraat

Aan het begin van de coronacrisis hebben we de gemeente in groepen ingedeeld. Vanaf dat moment werd u af en toe gebeld om te vernemen hoe het met u ging. Dat contact was nodig omdat we elkaar niet meer wekelijks konden ontmoeten. Nu we weer bij elkaar komen hebben we besloten om te stoppen met deze belronden. Maar als u het voor uzelf nog niet verantwoord  vindt om naar de kerk te komen en u heeft wel behoefte aan af en toe een belletje dan kunt u zich aanmelden bij Dries Bartelink email hbartelink26@gmail.com.

Daarnaast willen we ook weer een start maken met het pastoraat zoals we dat voor de crisis gewend waren. Dit uiteraard met de inachtneming van de gelden corona maatregelen. Als u behoefte heeft aan bezoek van een predikant of iemand van het pastoraat dan kunt u contact opnemen ds. Sjoerd Muller 06-42633119 of Dries Bartelink 06-30410368.