Overig

Geef licht! Een beter leven voor vluchtelingenkinderen

Natte tenten, onvoldoende sanitair en te weinig eten. Zo wachten duizenden bange kinderen in Griekse vluchtelingenkampen op de winter die komt. Ze zijn hier, soms helemaal alleen, aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar warmte en veiligheid. Is dit de plek waar ze eindigen? Kerken staan op omdat ze geloven dat deze kinderen recht hebben op een beter leven. Ze helpen met voedsel, kleding en onderwijs en proberen hen op een betere plek te krijgen. Ook investeren we in de landen van herkomst in een beter leven voor kinderen.

Om deze kinderen te helpen gaan we iets nieuws doen: de Kerk in Actie huis-aan-huis-collecte. In de week van 29 november t/m 5 december 2020 gaan we in zoveel mogelijk plaatsen in Nederland aan de deur collecteren. We doen dat om deze kinderen te helpen en omdat we geloven dat veel mensen van harte bereid zijn hiervoor te geven.

Meedoen of meer info? ella.steven@hetnet.nl