Algemeen

Online Lichtjesavond: helpende handen nodig

Vrijdagavond 27 november organiseren we een online Lichtjesavond voor Zuidbroek en iedereen die mee wil doen. We hopen Zuidbroek een beetje te kunnen samenbinden en hoop te geven in het (stille) verdriet dat mensen hebben rondom overleden vrienden en familieleden. We hebben nog een paar helpende handen nodig, bijvoorbeeld om ieder adres in Zuidbroek een waxinelichtje en uitnodiging te geven. Laat het Sander even weten op sanderris@defonteinapeldoorn.nl of 06-19863293.

Lichtjesavond duurt van 19.30 – 20.00 en is gevuld met live muziek van ons muziekteam, hoopvolle gedachten en een moment waarop mensen in het Kristal én thuis een lichtje branden. Het is pionieren: uitproberen hoe we naast mensen staan en iets delen van Gods goedheid. Het is geen christelijke viering, maar een samenbindend moment van muziek en teksten rondom verdriet en hoop.