Financiën

Kerkbalans 2021

Mooi om te zien dat de eerste toezeggingen voor Kerkbalans 2021 binnenkomen! Heb je je toezegging voor 2021 nog niet gedaan? Doe dit dan snel! Als je voor 27 november je toezegging digitaal doorgeeft, krijg je in januari geen brief met antwoordstrookje. Wat en waarvoor is Kerkbalans ook alweer? Dat zie je in het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=-wllvg2WLd4&t. Hier en in de ontvangen mails zie je hoe je bij kan dragen. Geen mail ontvangen? Stuur dan een mail naar bijdragen@defonteinapeldoorn.nl

Wil je de toezegging (weer) voor 5 jaar vastleggen, zodat je geen giften-drempel met je aangifte inkomstenbelasting hebt en je dus het volledige bedrag fiscaal af kan trekken? Stuur dan een mail naar bijdragen@defonteinapeldoorn.nl of bijdragen@pkn-apeldoorn.nl; dan regel ik of het Kerkelijk Bureau dat je de juiste formulieren toegestuurd krijgt.

Hartelijke groeten,
Jos Nijkamp | Bijdragen De Fontein